Unde si cum

terapie asistata de animale casuta

© Bogdan Buda Photography, www.bogdanbuda.ro
 
Pentru ca TAA nu se poate desfasura fara aportul unui specialist, noi va punem la dispozitie oamenii si cateii din echipa. Ne putem desfasura sedintele de terapie in cabinete, in aer liber, la domiciul beneficiarului, in centre sau alte locuri despre care se va discuta in prealabil. Sunt foarte multi parinti care au deja un terapeut al copilului lor, iar noi putem lucra sub indrumarea directa a acestuia, urmarind aceleasi obiective. Exista centre/asociatii/fundatii care au angajate persoane de specialitate, cu ajutorul carora putem intocmi  si pune in aplicare un plan terapeutic. 
 
Putem colabora cu psihologi, terapeuti sau specialisti astfel incat sa aducem tot ce au mai bun echipele noastre, in folosul celor care au nevoie de noi.
 
In acest moment, echipele de terapie sunt formate din: Luciana/Cristian si catelusa Gigica, Diana si catelusa Maya, Alina si catelusa Happy.  
 
Se pot lucra elemente care tin de motricitatea fina si de cea grosiera, elemente care au legatura cu emotiile si trairile beneficiarului, sau care tin de dezvoltarea armonioasa atat fizica, cat si psihica a acestuia.
 
Pentru mai multe informatii despre beneficiul terapiei asistate de animale, gasiti aici http://terapiecuanimale.ro/ce-inseamna-terapie-asistata-de-animale.html, iar pentru mai multe detalii, puteti trimite un mail pe contact@terapiecuanimale.ro sau la telefon 0721682435 (Luciana).