Echipa noastra

Echipa de Terapie si Activitati Asistate de Animale este condusa de Luciana Manole, in calitate de Manager de department. De asemenea, Luciana alaturi de catelusa ei, Gigica, intervine in procesul terapeutic in calitate de handler si participa la toate activitatile echipei.
 
Echipa este ajutata si de voluntari:
Ana Contu, mezina grupului, liceana care de cele mai multe ori surprinde evenimentele in imagini.
Diana Batorii, studenta la medicina, isi doreste sa introduca animalele de terapie in sistemul de sanatate din Romania.
Andreea Puscoci, mare iubitoare de caini, lucreaza in marketing si ne ajuta cu materialele de comunicare.
Robin Simion, om de afaceri, isi dedica timpul liber faptelor bune.
Alina Buleanu lucreaza in media de peste 8 ani si este Ambasadorul proiectelor noastre.
Mara Vasilescu a studiat Sociologia si isi doreste sa ajute atat copiii, cat si cateii.
Toti cei prezentati mai sus au caini de diferite rase si de diferite varste, care au trecut deja prin cursuri de disciplina, anumite examene si cursuri de specialitate.
 
terapie cu animale luciana

Luciana, coordonatorul proiectelor de TAA si AAA

Este coordonatorul proiectelor de Terapie şi Activităţi Asistate de Animale. CV-ul Lucianei cuprinde atestarea de Asistent Instructor, atestat recunoscut de Asociatia Chinologica Romana, dar si organizarea evenimentelor la care a participat alaturi de echipa. Luciana este colega si prietena Gigicai si impreuna participa la sedinte de terapie, cursuri de dresaj, demonstratii canine, concursuri de agility. Fire sociabila si calda, iubeste copiii si se implica total in toate activitatile.
terapie cu animale alex

Cristi, dresor canin

Impreuna cu Vlad Popescu, Alina Ceana si Luciana Manole, Cristian Anghel este unul din cei patru parinti ai asociatiei noastre. Cristi este unul dintre primii oameni care au facut Terapie Asistata de Animale in tara noastra. El se implica pe parte de logistica, iar catelul lui, Cretu, este pensionat si foarte batran. 
terapie cu animale mara

Alina, voluntar

Alina a studiat Jurnalismul, lucreaza in media de peste 8 ani si cel mai mult isi doreste sa ajute, atat oamenii, cat si animalele. Alina este ambasadorul proiectelor noastre, iar catelusa ei va invata de la colegii patrupezi cum sa fie un excelent caine utilitar. Alina a fost eleva Scolii de Terapie si impreuna cu catelusa Happy, s-au remarcat prin rezultate foarte bune la cursurile din cadrul Scolii (http://terapiecuanimale.ro/disciplina-de-terapie-si-activitati.html)
terapie cu animale

Diana, voluntar

De cand se stie, a iubit animalele si oamenii. Urmeaza Facultatea de Medicina, unde este in prezent studenta in anul 5.
Inca de cand era mica a avut casa plina de animale, multe adoptate de pe strada. Acum 3,5 ani in viata ei a intrat catelusa Maya, care in prezent este caine de terapie, in urma terminarii Scolii de Terapie (http://terapiecuanimale.ro/disciplina-de-terapie-si-activitati.html)
Dorinta Dianei este sa introduca animalele in sistemul de sanatate din Romania.
terapie cu animale andreea

Andreea, voluntar

Ii plac animalutele de cand se stie si nu isi poate imagina viata fara un suflet necuvantator alaturi. 
Fiind o fire sociabila, care mereu vrea sa ajute, s-a alaturat echipei de AAA impreuna cu catelusa Happy, cu ajutorul careie aduce zambete pe fetele multor copii.
Andreea este si un profesionist in domeniul marketing-ului si isi foloseste experienta pentru a ajuta echipa in toate actiunile de promovare.
terapie cu animale robin

Robin, voluntar

Este implicat in foarte multe actiuni de voluntariat, de la salvarea spatiilor verzi din parcurile Bucurestene, pana la colaborarile cu Serviciul de Ambulanta Bucuresti. 
Robin face parte din echipa AAA, impreuna cu Happy si este alaturi de echipa noastra ori de cate ori avem activitati distractive cu oameni si catei.
 
terapie cu animale ana

Ana, voluntar

Ana, in varsta de 15 ani jumate, pasionata de fotografie, de limba japoneza si de catei. Ne ajuta in proiectele noastre si surprinde in imagini ce se intampla la evenimente.Are o relatie foarte buna cu Gigica si isi doreste pe viitor un Labrador.
 
terapie cu animale mara

Mara, voluntar

Mara este absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala. A acumulat experienta in sectorul neguvernamental, lucrand timp de 4 ani aproape de copiii cu nevoi speciale, persoane varstnice si alte categorii de beneficiari. Mara si-a dorit dintotdeauna sa devina medic veterinar si sa ajute cat mai multe animalute. A lucrat timp de un an si in domeniul veterinar, reusind sa-si indeplineasca dorinta din copilarie. Acum, visul ei cel mai mare este sa combine cele doua povesti care o definesc intr-una singura si anume, terapie asistata de animale.
 
terapie cu animale mara

Valentina Rujoiu, doctor in sociologie

Este doctor in sociologie si conferentiar universitar la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti. Preda cursuri centrate pe violenta in reletia de cuplu: abordare interculturala; tehnici de interventie in situatiile de criza; metode si tehnici de interventie in asistenta sociala la nivel individual; tehnici de interventie pentru familiile aflate in situatie de risc; planificare familiala. Este redactor sef adjunct al Revistei de Asistenta Sociala. In decembrie 2016 a obtinut atestatul de abilitare in domeniul de studii universitare de doctorat sociologie. Este autor si coautor de carti, studii si articole de specialitate publicate in reviste si edituri de prestigiu avand ca subiect violenta interpersonala, violenta domestica, emotiile sociale si interactiunea om-animal. De asemenea, a publicat in Journal of Loss and Trauma: International Perspectives on Stress and Coping (Taylor & Francis Publishers).
 
terapie cu animale mara

Octavian Rujoiu, doctor in sociologie

Este doctor in sociologie al Universitatii din Bucuresti si conferentiar universitar in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (Departamentul de Filosofie si Stiinte Socioumane). In decembrie 2016 a obtinut atestatul de abilitare in domeniul de studii universitare de doctorat sociologie. In calitate de autor si coautor, a publicat mai multe carti, studii si articole la edituri si in reviste de prestigiu, multe dintre acestea avand ca subiect interactiunea om-animal din perspectiva sociologica si psihosociologica, emotiile sociale, violenta interpersonala si emotiile umane. Doua dintre articolele sale (semnate in calitate de coautor impreuna cu Valentina Rujoiu) despre pierderea (decesul) animalului de companie au fost publicate in Journal of Loss and Trauma: International Perspectives on Stress and Coping (Taylor & Francis Publishers), una dintre cele mai importante reviste de specialitate la nivel international din domeniul psihosociologiei.