Echipa noastra

Echipa de Terapie si Activitati Asistate de Animale este condusa de Luciana Manole, in calitate de Manager de department. De asemenea, Luciana alaturi de catelusa ei, Gigica, intervine in procesul terapeutic in calitate de handler si participa la toate activitatile echipei.
 
Echipa este ajutata si de voluntari:
Diana Batorii, medic rezident, isi doreste sa introduca animalele de terapie in sistemul de sanatate din Romania.
Andreea Puscoci, mare iubitoare de caini, lucreaza in marketing si ne ajuta cu materialele de comunicare.
Robin Simion, antreprenor de succes, isi dedica timpul liber faptelor bune.
Alina Buleanu lucreaza in media de peste 8 ani si este Ambasadorul proiectelor noastre.
Mara Vasilescu a studiat Sociologia si isi doreste sa ajute atat copiii, cat si cateii.
Toti cei prezentati mai sus au caini de diferite rase si de diferite varste, care au trecut deja prin cursuri de disciplina, anumite examene si cursuri de specialitate.
 
terapie cu animale luciana

Luciana, coordonatorul proiectelor de TAA si AAA

Este coordonatorul proiectelor de Terapie şi Activităţi Asistate de Animale. CV-ul Lucianei cuprinde atestarea de Asistent Instructor, atestat recunoscut de Asociatia Chinologica Romana, dar si organizarea evenimentelor la care a participat alaturi de echipa. Luciana este colega si prietena Gigicai si impreuna participa la sedinte de terapie, cursuri de dresaj, demonstratii canine, concursuri de agility. Fire sociabila si calda, iubeste copiii si se implica total in toate activitatile.
terapie cu animale alex

Cristi, instructor canin

Impreuna cu Vlad Popescu, Alina Ceana si Luciana Manole, Cristian Anghel este unul din cei patru parinti ai asociatiei noastre. Cristi este unul dintre primii oameni care au facut Terapie Asistata de Animale in tara noastra. In prezent este instructor canin in cadrul cursurilor de Disciplina de Baza si Disciplina de Terapie.
terapie cu animale mara

Alina, voluntar

Alina a studiat Jurnalismul, lucreaza in media de peste 8 ani si cel mai mult isi doreste sa ajute, atat oamenii, cat si animalele. Alina este ambasadorul proiectelor noastre si impreuna cu Happy, catelusa ei, fac echipa buna atat in terapie, cat si in activitati. Visul Alinei este sa salveze animale, punand astfel bazele Asociatiei Bog Hearts Society.
terapie cu animale

Diana, medic rezident

De cand se stie, a iubit animalele si oamenii. A terminat Facultatea de Medicina si in prezent este medic pediatru rezident.
Inca de cand era mica a avut casa plina de animale, multe adoptate de pe strada. Acum 4,5 ani in viata ei a intrat catelusa Maya, care in prezent este caine de terapie, in urma terminarii Scolii de Terapie (http://terapiecuanimale.ro/disciplina-de-terapie-si-activitati.html)
Dorinta Dianei este sa introduca animalele in sistemul de sanatate din Romania.
terapie cu animale andreea

Andreea, voluntar

Ii plac animalutele de cand se stie si nu isi poate imagina viata fara un suflet necuvantator alaturi. 
Fiind o fire sociabila, care mereu vrea sa ajute, s-a alaturat echipei de AAA impreuna cu catelusa Happy, cu ajutorul careie aduce zambete pe fetele multor copii.
Andreea este si un profesionist in domeniul marketing-ului si isi foloseste experienta pentru a ajuta echipa in toate actiunile de promovare.
terapie cu animale robin

Robin, antreprenor

Este implicat in foarte multe actiuni de voluntariat, de la salvarea spatiilor verzi din parcurile Bucurestene, pana la colaborarile cu Serviciul de Ambulanta Bucuresti. 
Robin face parte din echipa AAA, impreuna cu Happy si este alaturi de echipa noastra ori de cate ori avem activitati distractive cu oameni si catei.
 
terapie cu animale mara

Mara, voluntar

Mara este absolventa a Facultatii de Sociologie si Asistenta Sociala. A acumulat experienta in sectorul neguvernamental, lucrand timp de 4 ani aproape de copiii cu nevoi speciale, persoane varstnice si alte categorii de beneficiari. Mara si-a dorit dintotdeauna sa devina medic veterinar si sa ajute cat mai multe animalute. A lucrat timp de un an si in domeniul veterinar, reusind sa-si indeplineasca dorinta din copilarie. Acum, visul ei cel mai mare este sa combine cele doua povesti care o definesc intr-una singura si anume, terapie asistata de animale.
 
terapie cu animale mara

Valentina Rujoiu, doctor in sociologie

Este doctor in sociologie si conferentiar universitar la Facultatea de Sociologie si Asistenta Sociala din cadrul Universitatii din Bucuresti. Preda cursuri centrate pe violenta in reletia de cuplu: abordare interculturala; tehnici de interventie in situatiile de criza; metode si tehnici de interventie in asistenta sociala la nivel individual; tehnici de interventie pentru familiile aflate in situatie de risc; planificare familiala. Este redactor sef adjunct al Revistei de Asistenta Sociala. In decembrie 2016 a obtinut atestatul de abilitare in domeniul de studii universitare de doctorat sociologie. Este autor si coautor de carti, studii si articole de specialitate publicate in reviste si edituri de prestigiu avand ca subiect violenta interpersonala, violenta domestica, emotiile sociale si interactiunea om-animal. De asemenea, a publicat in Journal of Loss and Trauma: International Perspectives on Stress and Coping (Taylor & Francis Publishers).
 
terapie cu animale mara

Octavian Rujoiu, doctor in sociologie

Este doctor in sociologie al Universitatii din Bucuresti si conferentiar universitar in cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti (Departamentul de Filosofie si Stiinte Socioumane). In decembrie 2016 a obtinut atestatul de abilitare in domeniul de studii universitare de doctorat sociologie. In calitate de autor si coautor, a publicat mai multe carti, studii si articole la edituri si in reviste de prestigiu, multe dintre acestea avand ca subiect interactiunea om-animal din perspectiva sociologica si psihosociologica, emotiile sociale, violenta interpersonala si emotiile umane. Doua dintre articolele sale (semnate in calitate de coautor impreuna cu Valentina Rujoiu) despre pierderea (decesul) animalului de companie au fost publicate in Journal of Loss and Trauma: International Perspectives on Stress and Coping (Taylor & Francis Publishers), una dintre cele mai importante reviste de specialitate la nivel international din domeniul psihosociologiei.
 
terapie cu animale mara

Ileana, voluntar

A studiat Dreptul iar in prezent este Manager Resurse Umane la o un grup de firme. Iubeste animalele si de mica a avut casa plina de animale, multe luate de pe strada(catei, arici, pisici, iepuri, prepelite, hamsteri). Pe Toby l-a adoptat in urma cu aproximativ 3 ani si de atunci sunt inseparabili. A urmat cursurile Scolii de Terapie deoarece Toby are anumite aptitudini in gasirea oamenilor bolnavi si pentru ca vor sa aduca alinare si bucurie.
 
terapie cu animale mara

Laura, voluntar

Ii plac animalutele de cand se stie, dar tarziu a reusit sa aiba propriul catel, defapt 2, zice ea sa recupereze. Fiind o fire mai retrasa, dar care mereu vrea sa ajute, s-a alaturat echipei de TAAA impreuna cu catelusa Tess, cu ajutorul careia aduce zambete pe fetele multor oameni. Laura este implicata si in proiectele de hand made isi foloseste experienta pentru a ajuta echipa in toate actiunile de promovare.
 
terapie cu animale mara

Ynes, voluntar

Ynes este pasionata de dezvoltare personala, terapii alternative, wellness si in prezent dezvolta o afacere in mediul online. Inca de mica a fost inconjurata de animale, Kara fiind cainele care a ales-o. Crede in terapia cu animale pentru ca ceea ce animalele transmit este dincolo de orice cuvant, orice frica umana, orice prejudecata. Cateodata crede ca animalele sunt mai ospitaliere decat oamenii.
 
terapie cu animale mara

Rodica Mateian, Psiholog si Psihoterapeut Adlerian

Rodica este membru al Colegiului Psihologilor din Romania (COPSI) si al Institutului de Psihologie si Psihoterapie Adleriana (IPPA). “Psihoterapia si psihoterapia asistata de animale au venit in viata mea ca un dar pe care il ofer mai departe cu drag celor care au nevoie de ajutor in calatoria vietii lor, in momentele in care singuri ne poate fi mai greu sa gasim drumul cel bun.”