Echipa de Terapie si Activitati Asistate de Animale

Suntem Echipa de Terapie si Activitati Asistate de Animale Bucuresti si facem parte din Asociatia Clubul Cainilor Utilitari. Credem cu tarie in Terapia Asistata de Animale (TAA) si in rolul sau benefic in societatea noastra.

Echipa TAA a pornit de la Veterana Gigica, o catelusa in varsta de 11 ani, care de 9 ani e in slujba copiilor si acum, mai nou, a batranilor. Caracterul extrem de sociabil al acestei cateluse, dar si reactia pozitiva a celor care intra in contact cu ea, au condus la nevoia formarii unei echipe care sa lucreze pentru si impreuna cu oamenii care au nevoie de ajutor. Luciana Manole este “mamica”  si partenera de lucru a cestei cateluse, dar si cea care are viziunea proiectelor. 

Ce facem?

Ajutam oamenii sa isi imbunatateasca in mare masura calitatea vietii lor, atat prin Terapia Asistata de Animale, cat si prin Activitati Asistate de Animale.
 
Consiliem familii care doresc un caine in viata lor si nu stiu ce li s-ar potrivi cel mai bine.
 
Formam echipe de Terapie Asistata de Animale si Activitati Asistate de Animale, cu ajutorul Scolii de Terapie. http://terapiecuanimale.ro/disciplina-de-terapie-si-activitati.html
 
Colaboram cu specialisti, terapeuti, psihologi.