Cainii nostri

Ajutoarele noastre cu 4 labute sunt eroii de zi cu zi in toate activitatile pe care le face echipa de Terapie si Activitati Asistate de Animale.
 
Faceti cunostinta cu cei mai dragalasi cateii:
 
terapie cu animale gigica

Gigica, caine de Terapie si Activitati

Varsta: 11 ani / Rasa: Metis
Pregatire: dresaj disciplina, terapie si activitati asistate de animale, agility, parte din proiectul “Cainele prietenul meu”, a castigat locul II la Ham Talent, sectiunea “Cea mai frumoasa relatie de prietenie”.
Mare iubitoare de copii, jucausa si extrem de rabdatoare.
Gigica este catelusa Lucianei, coordonatorul Departamentului TAA/AAA. Este printre primii caini de terapie din Romania.
terapie cu animale mira

Happy, caine de Terapie si Activitati

Varsta: 5 ani / Rasa: Golden Retriever
Este “copilul” Alinei si impreuna formeaza o echipa calda si sensibila. Happy the dog a absolvit Scoala de Terapie in vara anului 2016 si de atunci a participat cu succes la multe evenimente de terapie si activitati. Este o catelusa sociabila, jucausa si foarte rezistenta la stres.
terapie cu animale maya

Maya, caine de Terapie si Activitati 

Varsta: 4 ani / Rasa: Golden Retriever
Maya este catelusa Dianei, unul din voluntarii nostri. Inca de mica Maya a avut un temperament  linistit, fiind un caine bland si echilibrat. Ii place sa fie in preajma copiilor si sa fie rasfatata de acestia. In prezent Maya intervine cu succes in TAA.
terapie cu animale happy

Happy, caine de Activitati Asistate de Animale

Varsta: 4 ani / Rasa: Border Collie
Catelusa Happy este alintata celor doi voluntari ai echipei, Andreea si Robin. Numele nu este intamplator ales, ci i se potriveste manusa: este extrem de energica, jucausa si reuseste intotdeauna sa te faca sa vezi jumatatea plina a paharului.
Iubeste sa se joace cu copiii, ceea ce o face un caine ideal pentru activitati asistate de animale.
terapie cu animale happy

Toby, caine de Terapie si Activitati

Varsta: 5 ani / Rasa: Golden Retrivier
Pregatire: Diverse cursuri dresaj disciplina; Workshop-uri de dresaj; TSAC - Test de sociabilitate și de aptitudini canine; Curs Handling; Terapie si activitati asistate de animale. Campion frumusete Romania si Bulgaria.Are un temperament linistit, fiind un caine foarte bland, sociabil si echilibrat. Se crede om asa ca adora sa stea cat mai mult in preajma lor.
Iubeste sa se joace cu copiii, ceea ce o face un caine ideal pentru activitati asistate de animale.
terapie cu animale happy

Tess, caine de Terapie si Activitati

Varsta: 4 ani / Rasa: Golden Retrivier
Pregatire: dresaj disciplina, a promovat testele BH si TSAC, terapie si activitati asistate de animale.
Tess este catelusa Laurei, unul din voluntarii nostri. O catelusa linistita, mereu dornica de afectiune si recompense vine in echipa TAA pentru a avea un job, canapeaua plictisiotoare nefiind pe placul ei.
 
terapie cu animale happy

Kara, caine de Terapie si Activitati

Varsta: 2 ani / Rasa: Yorkshire Terrier
Kara este catelusa lui Ynes si langa ea nu te plictisesti niciodata. Are doua moduri dupa care isi ghideaza viata: ori te pupa, ori iti aduce jucaria sa se joace cu tine. Este foarte energica si activitatea ei numarul 1 este joaca. Este un caine bland, iubeste oamenii si langa ea nu poti sta niciodata trist. Pur si simplu nu te lasa.