30 August 2016
Prin proiectul nostru, "Scoala de Terapie", cunoastem multi oameni frumosi, care isi doresc sa se implice in activitatile noastre si sa ajute.
 
Alina Carla Buleanu este una dintre aceste persoane. Alina, impreuna cu catelusa Happy, s-au remarcat prin rezultate foarte bune la cursurile din cadrul Scolii.
Alina isi doreste sa se implice in proiectele de Terapie si Activitati Asistate de Animale. Prin urmare, de acum incolo, inca un om valoros se va alatura echipei noastre si inca o catelusa deosebita va intregi divizia canina.
 

Alina a studiat Jurnalismul, lucreaza in media de peste 8 ani si cel mai mult isi doreste sa ajute, atat oamenii, cat si animalele. Pana va termina cursul de disciplina de specialitate, Alina va fi vocea si ambasadorul proiectelor noastre, iar catelusa ei va invata de la colegii patrupezi cum sa fie un excelent caine utilitar.
 
 
Bun venit Alina si Happy! O sa facem multe lucruri frumoase impreuna.
 
Echipa TAA
15 June 2016
Este atat de frumos cand persoanele din jurul nostru ne arata ca ne sustin si ne ofera ajutorul.
 
Asa s-a intamplat si cu oamenii de la agentia de publicitate Brandaffair, care ne-au ajutat cu crearea brosurii noastre de prezentare.
 
Saptamana trecuta am primit 100 de brosuri proaspat iesite din tipar. Si cine sa fie cea mai buna persoana care sa le citeasca pentru prima data daca nu Stefania, fetita care a inregistrat cele mai spectaculoase rezultate la terapie cu caini? Stefania a sorbit fiecare cuvant si fiecare imagine, asa ca a primit cadou mapa de prezentare, cu dedicate din partea noastra.
 

Noi multumim Brandaffair pentru minunatul gest si pentru ajutorul primit, ii multumim Pet Star Foto pentru imaginea de coperta si tuturor celor care ne sunteti aproape si ne sustineti!